Tuesday, November 30, 2010

THE WINNER OF PALONG NEXT TOP MODEL!

Pada suatu hari, sebuah kedai menjual ikan telah mengadakan pertandingan Palong Next Top Model bg meningkatkan jualan anak ikan mereka..Ayuh kita saksikan pengumuman oleh MC bertugas pd hari itu iaitu Nor Fadzlilah binti Khamis...

hai u alls...Amcm berdebar2 x? Akak pown samer dik nun...Dulu akak dpt num dua dlm prtandingan ni..Mmg cemerlang dik nun..Hmm..Uu all agak canteq x org yg menang ni? Mmg lah cantik(CANTEQ KER?)..Kalah rOHANA jALIL U...s, TAnpa buang masa dan tenaga mak yg lemah ni(almaklumlah kaum wonita), dengan rasa bergegarnyer(JANGAN PIKIR LAIN),Akak umumkan, the winner of Palong Next Top Model is
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NAIMAH MAURA

eH, SILAP GAMBAR LAH, ni gmbr pondan mana..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.Ha, ni yg sebetulnyer..hehehe..
Canteq x?hahaahahah....
Dah2..Cukup..TAMAT SUDAH CTER DI ATAS..
hehehee..korg tau x knp aq menggedik2 letak gmbr dia ni? Nk kata canteq, mak cik kafe lg canteq..Huhuhu..Sbnrnyer, dia ni lah pemenang TRADEMARK TERBEST KELAS 3.06..huhuuhuhh..tepuk tgn sket...huuhuhuhu...
HA, so inilah dia entry khas utk dia..Meh kita cter sket psl nok dia ni..
Nama penuhnyer Dayang Mohamad naim bin Sahari.. Diberanakkan di atas tilam yg empuk oleh ibu kandungnya (ibu kandung ok, bukan ibu ayam) di.....er...di mana ar naim? 
Naim ni bagus org nyer..Dah lah canteq rajin, peramah pulak tu...Kadang aq suka cer psl Naim ni kt kwn2 nok aq..Hehehheheh...Glamor ko maria...
Korg klu tgk dia wat keje, cm sungguh2 kan? Ha, tulah bgus dia ni..Mmg cemerlang..
Tp, dia ni ader 1 perangai yg aq rasa korg perasan...
Korg cuba teka?
Ha? Suka jantan?
Itu memang pasti..hahahaha..x lah, gurau jerk..
Ala, kn dia ni ader mood dia sndri berdasarkan hari..
Menurut Prof.Madya Ahmad Fikri Ab.Rahman (2010:234) menyatakan bahawa pada hari isnin selalunya Naim ni akan happy...Tp, bler ari2 lain, kdg2 dia Moody..(nk kata dtg bulan, xder plak aq jumpa roti dlm laci dia)...bLER dia dh moody, ha, startlah dia diam..Last2, aq jerk lah yg menceriakan kelas tu..heheheheh...
Jd Naim, dengar ni, mak a nk pesan, kita kena pandai manage mood berdasarkan situasi..Jgn terbawak2 mood negatif tu smpai org lain perasan..
hhahahahah..Tp, bler dia dh bising dik nun, huh!!!!Mmg kalah jubur ayam..Rasa nk ghodok jerk mulut dia ngan batang penyapu...
Paperpown, nok, jgn marah plak bler bcer entry ni..Ader part2 yg ko xsuka tu, sorry ok..Gurau sajo..Sekadar suka2...Jgn lps ni, ko xpuas hati, ko g masukkan kepala ko dlm lubang jamban, n pam dua kali..
ish2..nO..nO..jGN wAT Cmtu..
Hhaahahaha..Daaaaaaaaaaa...Salam.......

Sunday, November 28, 2010

Cara Nak Masukkan Video dari YouTube dengan mudah

Hai kawan2..Especially to Naim yg sdg brgiat2 dlm dunia blog (bukan dunia model)...Tahniah aku ucapkan..
Ni haa..aku nak ajar kpd mereka yg sdg nk brgiat dlm dunia blog ni ye...
Cara2 mmasak..eh bukan....cara nak masukkan video dari YouTube dgn cara mudah, cepat dan pantas...Tak payah susah2 nak upload punye lame gile...
Pernah dengar tak HTML???
Bagi yg dah biase dgn blogspot mungkin dah biase dgr kot...Ni aku nak story ye pasal kod HTML..
Kod HTML ni aku pun tak pasti akronim ape ntah..kdg2 sesuke hti aku je pggil HOTMAIL...sbb mcm lebih kurang jekn...Kod HTML ni mainkan peranan penting dlm blog...Kalau korang nak berblogging, kenalah pndai dan tahu macam mane penggunaan HTML ni..Alaaa...aku bukannye reti sgt..cume nak share pengetahuan yg sikit ni je..
Ok2..Sambung kpd mcm mne nak masukkan video tadi...
Korang tahukan cmne nak bukak laman YouTube...tipu dosa kalau kata tak tahu....Pernah tak korang nampak kat bawah video yg korang search tu...video pape jela..mesti ada perkataan EMBED...Jgn tipu aku kalau xde..

  1. Ok,langkah pertama: Klik pd perkataan EMBED ye...dan secara automatiknye, maka akan terkeluarlah kod HTML dlm 1 kotak..COPY ye tuan2 puan2..
  2. Kemudian, sila sign in ke Blogspot dan buat satu catatan baru / new post..
  3. Kat catatan baru / new post  tu nanti...Korang cari perkataan EDIT HTML..Hah, jumpa x?? Kalau x jumpa..cari sampai jumpa...
  4. Klik kat EDIT HTML tu..dan paste je kat ruang catatan tu ye..lagi satu..korang kena pandai adjust brape pjg dan lebar video tu..kalau lebar 480, korang tukar la yang kat kod HTML tu kepada 380..mcm tu..kena tahu macam mana nak edit HTML tu ye..
  5. Oh ye..ingat lepas paste main tinggal je ke???
  6. Klik semula kat perkataan KARANG yang sebelah edit tu..Lupa pulak dlm BI ape..
  7. Maka, akan keluar 1 video..Tapi masa tgh dlm ruangan karang tu, video tak boleh mainkan..Kena PUBLISH dulu..Atau kena TERBITKAN..
Ok la..Tu je..aku anggap korg smua dh pndai...x payah susah2 aku nak ajar lagi..Tu jelah...Sbg pnutup pengajaran aku ni..Aku masukkan 1 video yg Naim suka tu..


Ok..tu saje..Bye..slmt brcuti..:)

Saturday, November 27, 2010

Surat X rasmi Adeq...

                                                                                                              Num 9, Jalan Senah Celupar,
                                                                                                             Lorong Haji Taib Taman Kak Nita,
                                                                                                             123456, Palong, Negeri Sembilan

Kehadapan SaudaNYAH  saudara dan saudariku semua, adalah dimaklumlkan bahawa adinda mahu pulang ke maktab sebentar kerana.......................tidak melebihi 15 patah perkataan...
Argh..cm sundel jerk nk ckp ala2 zaman dulu2..Ckp mcm biasa dah ler..Eh, tp kita ni cos PENGAJIAN MAKE UP MELAYU..kNA Sokong bahasa Melayu..errr..tp utk blog ni, harap ader pengecualian kuliah penggunaan lah yer..
Acctly, akak  aku nk pesan:


Nok Bro.....Doakan adeq yer akak2 semua...
adeq ngan kwn adeq nk blik kojap amik brg...
Mintak2 lah barang tu ader..
NAIm..Jgn pkir lain plak..
Xder kuasa aq nk usha abg2 Vietnam ko yg tgh wirering kt blog mak kita....
Hahahahah...
Doakan perjalanan kami selamat n x der masalah dgn pak guard...
Amin........
Ok lah, mak  guwa  nk berak..Daa...Salam..

                                                                                              

AzIe-AnGaN pElAmInku MusNah

assalamualikum
ya ustaz n ustazah o6..wt per tu???mesti gh menambah air liur basi kt bantalkan kan??hahaha..it k...aku x tau nk wt per so pg ni sebab aku x boleh tido sampai tengah hari kt kampung sebb nnti wan aku akan  
 membebel
  n akan berusaha untuk kejutkan aku cm pg ni...die swuh betulkan spek mata die yang ala2 era 70 an tu..erm terpakse dik nun mak bangun betulkan...kang x bangun kene sumpah lak jd cucu derhaka.

sebenaryer aku nk bagtau kt korang yang aku suke lagu ni..tp ramai pulak yng mengkritik sebab ni lagu POPUAN n lagu lame....so aku peduli per..telinger aku yang nk dengar...

ni nk bgtau jalan citer lirik lagu ni...sebenaryer lirik ni x lah bersangkut dengan kehidupan aku tp  jalan ceritayer wat aku sedih...alkisahlah kan..ade popuan ni ni kapel gan jantan tak gune ni...mase mule2 bercinta kemain nak rak,tup2 jantan sundel tu dh ade popuan lain...choi..mak nk tarik jer rambut perempuan tu..
KO INGAT KO CHANTEQ?
...so popuan ni sedih lah...die sanggup tingalkan pakwe lame die sebab nk kapel gan jantan ni..tup2 die kene tipu n dimainkan perasaan...pa tu uolss...jantan tur boleh ajak die dtg majlis perkahwinan die gan popuan lain..mane x merane popuan tur..dik nun sedih sangat sampai terbayang bayang dalam mimpi kak oi..mcam mak la kt tempat popuan tur..ops...aku ni 
LELAKI TULEN k
..OMG...celaker yer jantan...nk godok2 jer muke ko...erm sedih sangat uolsss...aku lau dengar lagu ni feel sangat...sedih megenangkan popuan tu....macam aku lak.eh...eh...choi...mak x penah kapel k.

moral yer adik2,lau kite nk kapel ker mestilah ikhlas n jangan permainkan perasaan org lain dengan janji manis mu bak kata KAK ZIANA ZAIN la...n paling penting mesti berlainan JANTINA k...nnti kang x cium bau syurga....ingat tu FIK.......HOHOHOO

kt bawah ni aku selitkan lirik lagu die....x de video la kak n dik nun..korang hayati la yer....

Masih lagi tidak terlewat
Untuk aku ucap tahniah
Di atas kehadirannya
Menggantikan aku

Pastinya oh hidupmu
Akan lebih bermakna
Dan aku usah kau kenang
Walau kita pernah berkasihan

Maafkan diriku ini
Kerna tidak hadirkan diri
Di sewaktu hari
Persandinganmu

Adakah kau ingin lihat
Air mata ini berguguran
Puaslah hatimu kini
Memainkan perasaanku selama ini

Masihkah dengan janjimu
Apapun jadi akulah pilihanmu
Engkau sanggup hapusi cinta yang lalu
Ku angankan pelamin indah untuk kita berdua singgah
Sayangnya... Semua musnah

Kau buat malamku jadi gerhana
Dan hidupku tiada maknanya
Hanya bernyawa namun tak bermaya

Terkadang aku merasa menyesal
Kerna telah sehabis daya
Aku cinta dirimu kasih
Akhirnya aku sendiri
Tersisih...

Bisa sungguh luka ini
Walau tak berdarah

AwEk oH aWEk

ermmm.uols dik nun baru je kene panahan petir dari abang tercinta...erm rase sedih sungguh hati ini apabile menerima panahan petir dari mulut dier yang sememangyer diibaratkan mulut puake....ikuti perbualan dik nun gan abang i yang sebenaryer jantan x seperti i...ops...i mang jantan k...
abang: naim
naim:yer abang ku tersayang
abang: kt maktab ko ramai x awek?
naim:ramai la...
abang:canteq?
naim:canteq la...
abang:ko x der awek ke kat saner?
naim:erm...errmmm...
abang:ader x?
naim:x de :(
abang: ko ni...baik ko buang jer ko yer tuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

OMG....aku rase mcm nk penampar n bakar jer mulut abang aku tu....ko ingat ko HOT sangat...please la....
die ingat soal jodoh ni boleh dapat dengan senang ker..bile kiter suker orang tu, die x nak kat kiter n sebaliknyer...(fik ko jgn fikir yang bukan2..ni bukan mcm lirik lagu angan pelaminku musnah)
erm..aku sedih...sampai ati abang aku ckp aku cm tu..x kan la aku nk menghotkan diri aku kt mkatab sampai orang jatuh cinta kt aku..aku bukanyer hot pun kt maktab..erm...(plastik ko maria)
to dik nun rase pe yang abang dik nun cakap buatkan aku rase semangat n memotivasikan diri aku untuk mendapatkan seorang cewek...so aku harap dapatlah...amin.....
fik ko jgn gelak tau...ko pun carilah...tp jgn cari JANTAN lak...huhuhuh...anyway aku tetap sayang gan abang aku ni..I LOVE U SO MUCH..hahahha..kalau die bacer, mampus aku...
to agen2 semua,doakan lah aku dapat berjumper gan seorang insan yang mmpu mengubahkan diri aku ni..

Friday, November 26, 2010

aNuAr ZaIN

hai uolsssssssssss...
aq rindu sgt kt korang....x sbr nk jumpe dgn uols...
rindu sgt.....ermmm.....mesti korang terpikir kan knp aku nk citer sal anuar zain ni..
ape yg aku citer ni mesti wt korang x caye n jeles gan aku nnti...hahahaha...poyo sih...
bukan per ops..tiru ayat fik la...sebenarye kisah ni berlaku sebelum raye haji ari tu...mase naik bus nk pulang ke kampung n aku banyak dugaan aku alami..namun aku hadapi dengan tabah...amboi ko maria..ala2 ustazah lak....hhahaha
mase aku sampai kt kuala pilah ade la MAK CIK ni..
bukan mak hayam k..die duk sebelah aku...so aku mesra la kan..ye la senyum kan sedekah...tp perkare yang aku paling suke kt MAK CIK ni ialah die boleh kate yang aku ni macam ANUAR ZAIN LA.....hahhahahahahah
choii...OMG...mak cik ni biar la betul....tp aku bangge la...ade gak yg puji aku ni mcm artis....kepada adik2 kt luar tu jangan jeles lak....
aku pun x tau la mak cik ni lihat dari aspek per??
dari segi aku catwalk ker?tp x mungkin sebab dalam bus cm ner nk catwalk...menyanyi?aku x nyayi pun dalam bus.....maklumlah suara kan aurat bak kate si fik tuh...suke ati ko la mak cik...yp paling penting anuar zain tu pun ADIK-ADIK gak...kt bawah ni aku masukkan gambar anuar...citerase sangat..so uols bandingkanlah yer...lau nk komen,yang baik jer la tau....yg negatif tu baik korang simpan sebelum aku cakap 
"KO INGAT KO CHANTEQ"
k la uols...daaaaaaaaaaaaa


Sunday, November 21, 2010

Lagu Teman



Khas buat kawan2 sekalian...:)
Teristimewa dari:
NAJ

Friday, November 19, 2010

Kenangan KIta

video

Cepat Undi!!!!

Nasi Lemak buah bidara,
syg selasih adik lurutkan,
buang lemak buang semua,
krn nak kurus adik turutkan..

Hahahaha.
best x pantun penyambut tamu aq ni?
OK2...Dh lari topik ni,
hari ni mak aq nk cter psl mak nyah undian kelas kita...
Saper kt sni suka mengundi...
Angkat tgn!!!
Errr...Ok turun balik..Busuklah ketiak korg..huhuhuhu...
Undian kelas kita bertemakan:

1 Malaysia 1 Dara

TRADEMARK SAPER PALING BEST...


UNDIAN ADER DI ATAS RUANG CHAT!!!
CEPAT!!!
SEBELUM 30.N0V.2010
UNDIAN TERTINGGI AKAN MEMENANGI TIKET UMRAH SATU ENTRY OR CERITA KHAS 
TENTANG DIA DLM BLOG NI..
BERMINAT?
CEPAT UNDI...
SORG SEKALI UNDIAN JERK...

aQ Wat ni brdasarkan mereka2 yg adr trademark..
Trademark means benda yg mereka slalu ucapkan xkra situari..
Sama ada nk g berak ker, beranak ker dan sebagainya..
Saper2 nama yg xtulis tu, mybe aq terlupa kottt aper trademark korg..
Sorry!!!!
Klu nk tmbah nama undian ngan trademarknyer skali,
boleh lah hantar ke alamat:

No 306, Tingkat 1000,
Menara Tenuk berzapin,
Jalan Lipan Catwalk,
BandaR hIGH heels,
123456, Korea...

Eh, aper aq merepek ni?
huhuhu....Saper rasa nk tukar tu boleh klik kt DESIGN..
Then g kt tepi belah kanan,
cri TRADEMARK SAPER PALING BEST,
tHEn g kat bawah senarai nama undian n klik ADD ANSWER...
hUHUHU..kLU KORG RASA MALAs,
xpew jgn risau..Byk lg undian yg akan aq wat...Hehehehe..
Da..aq nk berak lah....

ooops: Jgn nk menggedik undi nama sendiri...
huhuhuhuh...

Eh, aku nak citer ni..

Salam ceria kawan2...
Bukan apa (pinjam kata2 Fikri kejap)...
tadi aku baru je bace blog si Fikri...teringat pulak kenangan kita semua suka duka bersama...http://www.emocutez.com
Wani tengah dirawat..Jatuh tangga..Cian Wani..


Kanak2 Ribena memang camni..huhu

walaupun adela gaduh2 kejap, main tarik2 rambut (Naim jela)...masing2 nak jadi DiVa konon2nye...
tapiiiiiii...........
tapiiiii..........
tapiiiii........
kita tetap bersama kan??
hehe...aku suka sangat...yelah...ni la kelas yang paling best pernah aku ada selama aku hidup di bumi yang nyata ni...tak sangka kita semua dah habis foundation...
Opppssss...
MUET x settle lagi...
Haissshhh..
tensyen kan??
takpelah...lupekan kejap sume hal dunia tu...
kalau yang lulus macam Cik Aied and yang lain2 tu takpela..
relaks je..huhu..(sedih gile kejap)

***************

Ermmm...
Nak cakap pe tadi..lupe pulak..(Mira..jgn menggedik kat sini) *Anith mesti dah kata macam ni...aduyai (pinjam kata Azri kejap)
Aku pun tak faham la...pelik kan..sape la mule panggil aku 'Gedik'..
Seumur idop baru aku dapat gelaran ni..mase kat BTN kan cik Aida??
Yang aku berSa'ie2 dengan segala2nye warne pink..
sampai g tandas pun xthu nak watpe..haha..
http://www.emocutez.com
kite je tahu kan Aida??
sume yang aku wat tu akhirnya membuatkan korang tibe2 nak bagi gelaran tuu...
haisssshhh...
macam2 sudaaa...

****************
Isssshhhh...Minum air kopi kampung dulu..Ida nak ker?? ngeh3...dtg ler rmh aku..
Hah!! Baru dapat ilham nak cakap pe..
http://www.emocutez.com
hehe..
Ting...ting...
Alamak!!
(Encik Putra, kejap ea..nak taip entri dulu baru balas msj...Kacau pulak Encik Putra ni tibe2..)
Nana: eE pompuan ni..kat sini pun nak sebut2 Putra dia, aku pun xde sebut nama Nemo tau....
hehe...sorry ea Nana..Nana selalu kata macam tu..Aku ingat sampai bila2..hihihi..Takpe Nana...tak kisah pun..


"Hellloooooo...Kau nak cite pe ni??"
Upppss..Mar dah bising pulak..
Sorry Mar..Nak citer la ni..


"Encik Zollllll.....auwww..mata sayaaaaa sakiiiiiitttttt...hehe" Azman ni menyibuk je...tak habis2 dengan Encik Zol...aku nak citer pun tak senang tau..


"Mira, kau nak citer ape ni?? Kau curang dengan aku ea? Aku cari bini baru nanti"

"Oh tidak Abg Kif!! Jangan tinggal daku...sampai hati abg Kif anta mesej kat Wahida Sengal tu 'I Love U'....Huh..tak aci betul la...

Maka, dengan geramnye aku pun tertampar lengan Nana yang gebu tu...Kelepap!!!!!!!!!!
Nana menjerit kesakitan."Sorry Nana...aku tak sengaja tau.."   
Fadzli tibe2 memandang.."Wah,,Mira!! Terkejut aku"...
Fadzli2...



urmmm..
tibe2 teringat kata2 dia yang selalu terngiang2 kat telinga aku...
Camni bunyinye...
" Yela Mira...org tu dh ade yg punye..kite xde...spe la nak kat kite kan"


Haha..eleh abg Fadzli..tak baik tau tipu sume orang..ye2 je xde sape yang suka kat dia tu...entah2 dah ade yang beratur nak isi borang...
Ye kan?? 
Betul tak?? 
Atau.....
memang dah ade yang berkenan di hati..
tapi...
senyap2 je tak bagitau sume orang..hehe..
Eh,,Fadzli ni potong line la..
baru nak cerita tadi tau..tibe2 cerita pasal kau pulak..
Ermmm...

*************

Najib dengan muke 'CoOL' pun tibe2 je ke depan..." Korang, aku nak mintak maaf ea spjg...bla...bla...bla..bla..."
"Eh, Najib berceramah pulak tibe2..hehe"
Thanks ea Najib sbb memerintah sepanjang sem 3 ni...Dah turun takhta akhirnye..kejap je masa berlalu...

****************

A ai pun tibe2 datang kat aku...Eh, apesal pulak makcik ni?? Tertanya2 aku dibuatnye...
"Miraaaa...dah lama tak amik gambar same2...
Sempat je posing kt BP Mall..

pastu ape lagi...Mira,,kau tak balik kampung ke?? Kau tak sayang mak bapak kau ea??"

Wah...Aai ni...sesedap Lasagna (kuah kacang kata Mu'az) je kau cakap ea..
Aku bukan tak nak balik la...Azman pun tak balik jugak..aku nak balik naik ape..tak kan nak balik sorang2..
lagipun kan...bla...bla....bla...


Mira,Mira,Mira...dari kecik teringin nak makan Lasagna...(Sape la suke cakap macam tu kan) Haissshhh...

Tibe2 teringat aku ni selalu jadi photographer si Mu'az ngn ehem2 tu...hehe..


Haha..kantoi!
Mu'az.."Cool man"

Pernah sekali jela aku wat assignment dengan kau..tak habis2 dengan TRADE MARK kau tuuu...last2..nasib baik assignment kite siap...

**************
Sedapp tu..lagi2 donutella..

"Eee...sedaapppnye Big Apple ni..."(Sape la yang suke sangat dengan Big Apple ek)

Aida wat muke selenge jek..huhu..

"Tapi Choco Top lagiiiiiiiiiiiii sedap...Nanti balik Mersing aku tak dapat nak makan...Aziah tu...bla...bla...bla.."
Makcik2 ni...Macam mane la bole masuk citer ni kan..eh..bile aku nak start citer ni...Korang ni kan..suke buat iklan kat citer aku ni dari tadi....Eeeeeee.....


**********(rehat kejap)******


Nak citer dari tadi tak sempat2 nak sambung..ade je iklan la..
Eh2...bunyi ape tu???
Trettttttt!!!! Tretttttttttt!!!!! Tet...tet..tet..tet..
'Si Putih' lalu pulak tibe2..Aiiii...Lokman pun nak wat iklan jugak ker???

Errmmmm...
nak sambung citer ni...tak start dari tadi citer aku ni..

**********

"Hurmmm...sume orang dah TAK sayang.."...Muke monyok je si Mokji nie...aiii...Azie..azie...sape kata yang tak sayang pulak tu...
(Mokji pun nak wat iklan kat citer aku ni...bile nak start citer camni??)


**********

Naili mane ek??? sonyap jo dari tadi..ghupenye dah selamat tibe ke Kepayang rumah terchenta,..
Dia suka cakap dengan aku camni...
"Aku memang baik dari dulu..Kau je yang tak perasan"
Haaa....lebih kurang camtula...suka betul cakap ngan aku camtu..dengan mata sepet dia yang sempoi tuuu..

Naili..oh Naili....

***********

" Korang!!! Dengar la aku nak cakap niiiihhhhh!!!! Tadi kannnn....bla..bla...bla...bla..."


Ok...sume orang kena senyap dan dengar bila cik Ella nak bagi pengumuman...masing2 dah biase dengan ejen pengumuman ni..hehe..Eh..Ella..jangan marah tauuu...

http://www.emocutez.com

***********

Adoiii...dari tadi tak dapat2 nak citer pe yang aku nak citer sebenarnye..takpelah..lain kali jela ea korang...penat la pulak..ngantuknye...nak tidooo dulu.....dah malam ni...
http://www.emocutez.com
Selamat Malam...orang Putih kata...Good Night...
Ariosssssss!!!! Daaaaaaaaa.....

Thursday, November 18, 2010

Masihkah kau Ingat?

Alamak...
Aq dh penat membebel kt blog aq,
bru aq tringat kt blog ni...
Hmmmm...
Patotnyer aq membebel pasl tu kt blog ni..
Bkn kt blog aq...
Psl aper ek?
Ala, psl kita?
Psl suka duka kita selama 3 sem kt IPG KPI..
Hmmm..
Cmner ek nk bg korg bcer?
Haaaaa...
Korg dtg lah kt blog aq...

ni linknyer...
klik jerk kt gmbr aq yg comel tu..
huhuhu..jgn jeles...

Wednesday, November 17, 2010

Perhatian!

Kawan2..aku dah design kat bawah tu gambar2 korang..kalau rasa nak tukar, bagitau la yer..:)
Kalau nak bagi penambahan pun bagus jugak....Ok..chaw chin chaw~~~

Tuesday, November 16, 2010

Pengumuman

http://www.emocutez.comSalam 1 Malaysia..Akhirnya siap sudah meng-edit blog cikgu06 ni....Kawan sekelas sekalian,selamat berblogging ye...http://www.emocutez.comJangan lupa minta alamat email dan password blog ni pada saya..=)http://www.emocutez.com