Tuesday, November 30, 2010

THE WINNER OF PALONG NEXT TOP MODEL!

Pada suatu hari, sebuah kedai menjual ikan telah mengadakan pertandingan Palong Next Top Model bg meningkatkan jualan anak ikan mereka..Ayuh kita saksikan pengumuman oleh MC bertugas pd hari itu iaitu Nor Fadzlilah binti Khamis...

hai u alls...Amcm berdebar2 x? Akak pown samer dik nun...Dulu akak dpt num dua dlm prtandingan ni..Mmg cemerlang dik nun..Hmm..Uu all agak canteq x org yg menang ni? Mmg lah cantik(CANTEQ KER?)..Kalah rOHANA jALIL U...s, TAnpa buang masa dan tenaga mak yg lemah ni(almaklumlah kaum wonita), dengan rasa bergegarnyer(JANGAN PIKIR LAIN),Akak umumkan, the winner of Palong Next Top Model is
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NAIMAH MAURA

eH, SILAP GAMBAR LAH, ni gmbr pondan mana..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.Ha, ni yg sebetulnyer..hehehe..
Canteq x?hahaahahah....
Dah2..Cukup..TAMAT SUDAH CTER DI ATAS..
hehehee..korg tau x knp aq menggedik2 letak gmbr dia ni? Nk kata canteq, mak cik kafe lg canteq..Huhuhu..Sbnrnyer, dia ni lah pemenang TRADEMARK TERBEST KELAS 3.06..huhuuhuhh..tepuk tgn sket...huuhuhuhu...
HA, so inilah dia entry khas utk dia..Meh kita cter sket psl nok dia ni..
Nama penuhnyer Dayang Mohamad naim bin Sahari.. Diberanakkan di atas tilam yg empuk oleh ibu kandungnya (ibu kandung ok, bukan ibu ayam) di.....er...di mana ar naim? 
Naim ni bagus org nyer..Dah lah canteq rajin, peramah pulak tu...Kadang aq suka cer psl Naim ni kt kwn2 nok aq..Hehehheheh...Glamor ko maria...
Korg klu tgk dia wat keje, cm sungguh2 kan? Ha, tulah bgus dia ni..Mmg cemerlang..
Tp, dia ni ader 1 perangai yg aq rasa korg perasan...
Korg cuba teka?
Ha? Suka jantan?
Itu memang pasti..hahahaha..x lah, gurau jerk..
Ala, kn dia ni ader mood dia sndri berdasarkan hari..
Menurut Prof.Madya Ahmad Fikri Ab.Rahman (2010:234) menyatakan bahawa pada hari isnin selalunya Naim ni akan happy...Tp, bler ari2 lain, kdg2 dia Moody..(nk kata dtg bulan, xder plak aq jumpa roti dlm laci dia)...bLER dia dh moody, ha, startlah dia diam..Last2, aq jerk lah yg menceriakan kelas tu..heheheheh...
Jd Naim, dengar ni, mak a nk pesan, kita kena pandai manage mood berdasarkan situasi..Jgn terbawak2 mood negatif tu smpai org lain perasan..
hhahahahah..Tp, bler dia dh bising dik nun, huh!!!!Mmg kalah jubur ayam..Rasa nk ghodok jerk mulut dia ngan batang penyapu...
Paperpown, nok, jgn marah plak bler bcer entry ni..Ader part2 yg ko xsuka tu, sorry ok..Gurau sajo..Sekadar suka2...Jgn lps ni, ko xpuas hati, ko g masukkan kepala ko dlm lubang jamban, n pam dua kali..
ish2..nO..nO..jGN wAT Cmtu..
Hhaahahaha..Daaaaaaaaaaa...Salam.......

4 comments:

cik aied said...

:))

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

:D
Tahniah Naim!!
si fikri ni pun..entry ntah pape..tp mlucukan laa...hehe..happening gile..:)

NANA NAZIRA.. said...

hahahaha.. congrat naim..
kelas ko maria!!!

Cikgu Fikri said...

mMG cemerlang dik nun...
ahhahhha........