Saturday, November 27, 2010

Surat X rasmi Adeq...

                                                                                                              Num 9, Jalan Senah Celupar,
                                                                                                             Lorong Haji Taib Taman Kak Nita,
                                                                                                             123456, Palong, Negeri Sembilan

Kehadapan SaudaNYAH  saudara dan saudariku semua, adalah dimaklumlkan bahawa adinda mahu pulang ke maktab sebentar kerana.......................tidak melebihi 15 patah perkataan...
Argh..cm sundel jerk nk ckp ala2 zaman dulu2..Ckp mcm biasa dah ler..Eh, tp kita ni cos PENGAJIAN MAKE UP MELAYU..kNA Sokong bahasa Melayu..errr..tp utk blog ni, harap ader pengecualian kuliah penggunaan lah yer..
Acctly, akak  aku nk pesan:


Nok Bro.....Doakan adeq yer akak2 semua...
adeq ngan kwn adeq nk blik kojap amik brg...
Mintak2 lah barang tu ader..
NAIm..Jgn pkir lain plak..
Xder kuasa aq nk usha abg2 Vietnam ko yg tgh wirering kt blog mak kita....
Hahahahah...
Doakan perjalanan kami selamat n x der masalah dgn pak guard...
Amin........
Ok lah, mak  guwa  nk berak..Daa...Salam..

                                                                                              

4 comments:

cik aied said...

balik maktab??
buat ape seyhh???

NANA NAZIRA.. said...

hahahaha.. kim slm kat pak guard tu ek..

naim naiemi said...

ala ko nok...ko rindu kt abg guard kan...x pun mak cik yg ala diva kt guard tu...abag2 wayering???mak x teringin..mak pas kt u la

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

waa..
wtpe nk amik brg time2 cuti ni..
apesal hritu x amik?
xkn kau nk pindah mktb plak?
smpai hti kau fik..huu..