Saturday, November 27, 2010

AwEk oH aWEk

ermmm.uols dik nun baru je kene panahan petir dari abang tercinta...erm rase sedih sungguh hati ini apabile menerima panahan petir dari mulut dier yang sememangyer diibaratkan mulut puake....ikuti perbualan dik nun gan abang i yang sebenaryer jantan x seperti i...ops...i mang jantan k...
abang: naim
naim:yer abang ku tersayang
abang: kt maktab ko ramai x awek?
naim:ramai la...
abang:canteq?
naim:canteq la...
abang:ko x der awek ke kat saner?
naim:erm...errmmm...
abang:ader x?
naim:x de :(
abang: ko ni...baik ko buang jer ko yer tuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

OMG....aku rase mcm nk penampar n bakar jer mulut abang aku tu....ko ingat ko HOT sangat...please la....
die ingat soal jodoh ni boleh dapat dengan senang ker..bile kiter suker orang tu, die x nak kat kiter n sebaliknyer...(fik ko jgn fikir yang bukan2..ni bukan mcm lirik lagu angan pelaminku musnah)
erm..aku sedih...sampai ati abang aku ckp aku cm tu..x kan la aku nk menghotkan diri aku kt mkatab sampai orang jatuh cinta kt aku..aku bukanyer hot pun kt maktab..erm...(plastik ko maria)
to dik nun rase pe yang abang dik nun cakap buatkan aku rase semangat n memotivasikan diri aku untuk mendapatkan seorang cewek...so aku harap dapatlah...amin.....
fik ko jgn gelak tau...ko pun carilah...tp jgn cari JANTAN lak...huhuhuh...anyway aku tetap sayang gan abang aku ni..I LOVE U SO MUCH..hahahha..kalau die bacer, mampus aku...
to agen2 semua,doakan lah aku dapat berjumper gan seorang insan yang mmpu mengubahkan diri aku ni..

6 comments:

cik aied said...

naim!
jgn risau!
insyaAllah ade pnye...
kalau kau nk yg meletopp
cari ustazah!
confirm boleh bimbing ko ke jalan yg benar dan diredhai Allah..hahah
cehh..aku pulak dah mcm ustazah..haha

ape2 pun aku doakan ko dapat wanita solehah ye :)

cikgu06 said...

ala2 ustazah ko nokkkk...
tq tau doakan i...

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

haha..
InsyaAllah..
mudah2an kau dpt cewek yg solehah...=D
Aminnnn~~~

NANA NAZIRA.. said...

hahahahahaha.. insyaallah ada naim..
masanye blom tiba lg..
ktaorg doakan ko dpt jodoh yg baik suatu hari nnt..

Cikgu Fikri said...

Alhamdulilah (sambil tadah tgn)
Akhirnyer ko suka pompuan gak..
(padahal bru gosip ngan aq psl jantan kesukaan dia yg kna reject ngan suf)
haahahahha

naim naiemi said...

hahahah...tu suf la fik..bukan aku...aku mang dh lamer suke popuan..ko tu jer