Thursday, January 13, 2011

Jom Mengundi!!!!!!!!!

Assalamualaikum cikgu2 sekalian..
takde point nak taip apa..cuma nak memenuhkan ruangan kat blog kelas ni..Hari ni 13hb Januari 2011, kita sama2 mengundi...bukan undi artis..tapi undian untuk memilih JPP baru...JPP-Jawatankuasa Perwakilan Pelajar..Dalam 2 hari ni sibuk sana sini terpampang ayat 'Undilah Saya'..cuba bayangkan kalau muka kita yang terpampang dalam gambar tu??
Hisshh..aku tak nak..korang pulak?? renung2kan..:D
Okay la..
Sila tengok muka kanak2 yang teruja nak pergi mengundi ye... =)

Lokasi kejadian

Mendaftar dan ambil giliran guna kerusi je..:D

Cahaya sangat penting untuk mengundi..:)

Cikgu2(kanak2) yang teruja menunggu giliran untuk mengundi..

Ni lagi excited..(yang warna pink tu haa)
Sibuk suruh amikkan gambar dia..amik jela..:p

Dewan besar ada air-cond..woohoo..:D

Macam2 gaya cikgu2 ni..terlalu teruja...

Sempat lagi orang kat sana tu..



Ni barula Putri Cahaya..
:p

*Sorry tak dapat nak amik gambar semua..amik yang berdekatan je ni..ade yang dah siap mengundi time ni..tak dapat nak amik gambar..:p
P/s : gambar student lelaki lagilah tak ada kan..buat naya je tergedik2 datang kat ruangan tempat giliran lelaki amik gambar..


Oh ye..sejak bila Fikri dah tukar trademark?? 
'gitulah'
hihihi..ape2 jela kan..

Oh ye...presentation pagi tadi yang geng si 'DA' buat tu okay la..tapi kepala aku macam pening sikit nak faham..Abg Kif pulak dah macam jurutanya+tukang komen+juri+apa2 lagilah..Abg Kif please la jangan soal yang pelik2 ye..hehe..baik tanya kat pensyarah..kita hentam tanya ramai2 kat pensyarah..biar pensyarah pening dan cuak nak jawab..huhu..Abg Kif..sorry..:) (Mata blink2)

Oh ye jugak, masalah geng semut tu makin okay sikit..dah kurang la sejak sembur ridsect walaupun ridsect tu tak bau febreze..huhu..

Oh ye lagi..makin sakit pulak telinga ni dengar suara Tarzan dalam kelas..adoii..cikgu2 memang suka sangat test suara kat kelas (bilik rakaman)..Bahaya jugak telinga ni asyik rasa sakit je..kena pergi check doktor kot..Ni gara2 M16 la ni..hurmm..


Okay la..Tu saje...Tak ada apa nak cerita..
Salam.........
(Aku seorang wanita)
:)



6 comments:

langsi person said...

cissssss.....

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

siapakah ini???
huhuhu..

langsi person said...

hahahahahahahahahahaha

Cikgu Fikri said...

siapakah makhluk langsi ni?
ada kang nanti aku carut kan kang..
hahaahahahahahaha....... :)

Langsi Person said...

woi cikgu lembut...
muka dah la macam jambu gersang...
pastu nak mencarut2 plak...
cikgu jenis apakah anda ini???
ataupun anda ini cikgu yg mengalami kecelaruan identiti???

cikgu06 said...

woi langsi ade bran...jom la...stkat tulis cume owang leh wat...menggong ko nie...aryyzazueriey..