Wednesday, January 26, 2011

Gitulah!

Gitulah..tu la tajuk entri kali ni..
Bukan apa, cuma sekadar entri ringkas..
Sebab sekarang ni dah nak tengah malam, jadi sang Putri pun nak tido sekejap lagi..
nak buat entri ni awal2 sebab sure esok sibuk kemas barang nak balik....
Bukan apa, nanti takut tak sempat nak buat entri special ni..
Special ke??
hehe..sorry la kalau macam tak special..
sang Putri ni bukannya ada bakat sebagai penulis..pelukis tu boleh la kottt...
cuba tengok lukisan ni kejap..macam pelukis tak??
haha..
buruk bebenor aku lukis..dapat C je ni..huuu...sedihnya...


Eh, apesal ada nama Fikri ek?
Lukisan tu tak macam Fikri pun..haha..
Smart sikit pakai songkok..(padahal tak tahu nak lukis rambut)
hehehe..
Gambar kat atas tu gambar Mona Lisa sebenarnya..tapi tiba2 jadi macam tu pulak..
aku pun tak tahu kenapa jadi macam tu..
gitulahh..
bukan apa..aku saja gatal2 nak lukis Mona Lisa..tapi aku takdelah sehebat Leonardo da Vinci nak lukis potret macam tu..lukis kartun je boleh la kot..
Hurmm..
Iklan kejap~


Eh, gambar Fikri pulak..tadi lukisan Mona Lisa..
apa punca?
musabab?
kenapa?
mengapa aku menempekkan gambar Fikri kat entri ni ye??
haaa...
jawab2!
sape dapat jawab, tak payah baca lagi...
haha..
tak dapat??
takpe..baca la lagi sampai bawah..jangan lupa skroll ke bawah ye..
aku tengok jam sekarang 11.30 malam..
nak tunggu pukul 12 lambat pulak..
Jadi..
aku..
nak..
ucap..
S
E
L
A
M
A
T

H
A
R
I

J
A
D
I

A
H
M
A
D

F
I
K
R
I

Y
A
N
G

K
E
-
2
0

.................................

haha..kau dah tua!
Tahniah Fikri...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..
Pesan aku pada kau : Tak kisah la siapa kita, orang nak kutuk ke apa ke, janji kita bahagia dengan diri kita..:)
Tiba2 aku rajin nak buat entri ni untuk kau..haha..padahal aku tak iron lagi baju aku ni semata2 nak buat entri ni untuk kau..
Terharu tak??
terharu??
Terima Kasih...:)
Okay la..tu saje...
aku nak iron baju..
Selamat malam!
Bye!
:)
Yang paling ikhlas,
Sumber gambar : CikguFiq

2 comments:

Cikgu Fikri said...

wAH..........
TQ myra!!!
Tq semua yg wish...
terharu aku.. :)

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

u r welcome~
:)