Thursday, December 16, 2010

S0me0Ne Please Cubitkan AKu !! -___-) * segera ! :p

hel02 sume . assalamualaikum kwan2 !! :) rindu manget kt kowg sume .. -__-) * cepat mengaku kowg rindu aku, kalau takkkk, xmo kwan * :p lalala ..

kowg msti pelik, lebih2 lagi cik aied, hahahaa, mimpi ape la aq nk tulis entry ni ha . hua3 ! sbnarnye xd ppe pun nk canang, cuma nk berkongsi sedikit rasa yang aq sendiri xbole nk figure out . (whathe ??) =.=''

aku rse cm mimpi lah sbnarnya nk msuk umo 20  .. =.= cyesly and frankly speaking, rse mcm xtw nk ckp . dat's y aku suh kamu2 cubit aku .. *boys are n0t all0wed. haha*

but then itula realitinya .. times will always g0 on and dia xkan tunggu kita ... rase cepat sgat ianya berlalu .. ada pepatah arab yang maksud dia lebih kurang cenggini la ..*ceh, bajet ustazah la koo ! hahaha

"masa itu ibarat pedang, jika kita tidak memotongnya, dia yang akan memotong kita ..."
*ekk, npe cm len je mksud dy, tpi lebih kurang cenggini la . klu sesape twu sala mksud ni, sila betulkan ae ..

baiklah kwan2 sume, itu saje mnde nk canang ... :)

meh2 beratur amek doorgift sbb dtg bce entry ni ..*line up cepat

 inila doorgift yang dimaksudkan, *whathe ?? eisy, amek jela jgn myak bunyik . haha  ...

this is s0me special wishes .. limited edition okeyh ??? ^__^

gud luck utk agen2 06 sempena nk masuk degree  .. *ekk, stgah bulan ag k0t . xper2 ~! haha
sem0ga persahabatan kita smpai akhir hayat nanti ..
nak kawen tuh s0rg2 sila la bgtwu, aku mesti nk datang .. *whatheheck.. ad kaitan ke ?? uisy, ad lorh . da besa panjang msty kna pk sal kwen , hua3 ....
xsaba nk jumpe k0wg .. adakah kamu2 sume semakin cun+macho dikala2 cuti ini ???? *hehe
n last but n0t list, aku sayang kamu2 sume ..... <3

bubye n salam sayang .. *ceh2, bersalam syg bagai . hahahahaha . ^__^

5 comments:

cik aied said...

saya semakin kacak di kala cuti ini! terima kasih...hihihi
ade name kita! malu lah! :)

cikgu06 said...

hahahaha . kite bru jmpe awk semalam .. xnmpak kacak pun . haha . :p
hahaha . :)

cik yaya said...

sory2 . kite xtuko plak nme cikgu06 tuh . huhu . sori ya admin .

Cikgu Fikri said...

SAPER YG TULIS NI AER?
jap aku teka..
tgk part2 yg byk speaking ni,
mesti cik yaya mognoliya.,.(wah,,sedap2 aq jerk leak nama mognoliya)
huhuhuu.. :)

cik yaya said...

hahaha .
nty rajin2 aq bukak cte dongeng ag ae . haha .