Sunday, April 17, 2011

Entri Tak Berapa Nak Baru

Hai~
Sekian lama tak update blog ni..
Selaku Admin blog kelas ni..maka saya pun mengupdatenye..
malas pulak nak strory banyak2..
so..just letak gambar..
pandai2 la buat cerita sendiri..
hehe..
Gambar2 yang kita pakai agak formal ni ialah Majlis Doa Selamat untuk PBS dan juga sambutan hari jadi bulan 1, 2 dan 3..
Oleh kerana internet ni macam laju, jadi saya letak gambar2 yang macam banyak ye..








apa namanya??
Chocolate Indulgence right?
maklumlah, saya tak minat makan makanan secret recipe ni walaupun dah cuba makan..
orang kata kek ni sedap..but for me..
ermmm.
no komen..
haha..




kesimpulan yang dapat dilihat melalui buah epal
(kurang sesuai untuk majlis sebab apabila dipotong, maka akan jadi seperti gambar di atas)
*oh ye, saya cuma bagi cadangan yep..:)



birthday bulan 1..



birthday bulan 2..


birthday bulan 3..

selamat hari jadi...moga dipanjangkan usia untuk menambahkan amal ibadat di dunia...
:)

Excuse me Naim..birthday kau sama2 dengan aku ye..so..sabar dulu..huhu..

upin ke ipin?

aik?
pandang apa tu?

macam2 gaya nak ambil gambar..hehe





Dr Zarina with us~
:)



sebelum balik, posing dulu..


Kembara Pemantapan Penulisan dan Penerbitan Sinar di Cameron Highlands
4-6 April 2011
(gambar tak ikut susunan)
susun sendiri..:)
Jalan2 di waktu malam..



sejukkk...




posing2 kejap..

malam2





nak balik daaa~




bas kesayangan kita..:)



oit!
call siapa cik kak??


cik abg pulak call siapa??


sila abaikan kaki di atas..
cik Nana call siapa tu??

seriusnya..


senyum...
tak perlu kata apa2..

hei si gadis yang ayu~

kanak-kanak riang..:)

hurmm.
(apa dalam fikiran dia kan?)
peace~ :)

ala2 gadis bunga gitu~

cikgu Fikri...kenapa buat muka macam tu?
senyumlah3..cek mek molek..hihihi...

cikgu Azie a.k.a Mokjie
cover cun ni..hehehehe..

cikgu Ella...:)
jom tengok blog dia yang sempoi~


oit...cikgu A'ai..
cikgu Lokman..
senyum~


opps..
hehe..

cikgu Naili..(bakal cikgu disiplin ni)

Cikgu Marsiah


oppss...untung la ada anak patung strawberi..

huh..penat snap gambar orang..
admin blog nak jugak..smile~
(abaikan yang tudung putih tu..hihihi)

singgah tengok strawberi dulu sebelum balik ke kampus..

Ok la...banyak kerja lain...rakan2 kelas sibuk suruh update blog..
ni jela yang mampu nak story.
blog Putri Cahaya, Cikgu Amira pun tak update lagi..haissshh
busy~
ok la..selamat cuti hujung minggu..
bye~
:)

Oleh,

4 comments:

cik aied said...

ngeeee :D

IMANSHAH said...

seronok tengok bakal cikgu

Cikgu Fikri said...

kau memang cemerlang mira...
huhhhuhu
:)

Putri Cahaya / Cikgu Amira said...

haha..biasela..:p