Tuesday, January 4, 2011

hehek...princess punye nukilan!!!!hayatilah dan selamat beramal...lalalala~~~

                                    HAI.....


             Buat ptama kalinye aku menulis blog!!!!yahooooo.....tak pernah ku sangka aku akan menulis blog!!!ni merupakan sejarah bagi diri ku...hahaha....tq pd cik mira yang telah memberi peluang pada aku gunakan lapi die n bg password sekali....pasni aku akan menyemakkn lg blog ini!!!yeahhhh.............terasa bangga pulak dapat menambah koleksi cerita kat blog nih...actly aku rabun cikit tntg blog2 bagai ni...tak tau lah nape...nway bukal la nak citer tntg diri aku an...hehek..aku nak cerita betapa sedihnye hati hendak meninggalkan keluarga terchintaa setelah lama bercuti..tapi terasa xcted jugek nak tgk wajah2 kwn2 sekelasku!!semakin mengembang atau mengecil..hihik...(jgn mrh ye kwn2 gurau2 je)...
            
            Disebabkan tak de wane pink aku pilih purple sbgai ganti warana tulisan nih...hehek
           
        

4 comments:

cik aied said...

princess? mesti aai kan?
sape lagi yang berangan princess kt kelas ni selain mira n aai..hahahaha :p

cik aied said...

princess? mesti aai kan?
sape lagi yang berangan princess kt kelas ni selain mira n aai..hahahaha :p

cik aied said...

princess? mesti aai kan?
sape lagi yang berangan princess kt kelas ni selain mira n aai..hahahaha :p

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

ellooo..
i x brangan ye..:p